Ribbo

Dette er vår nyeste hytte. Den ligger sør-øst for en høyde som på kartet har navnet RIBBEHÆ. Kartreferanse er 32 V 426542 6682982. Tilgang til hytta er enklest fra riksvei 7 i nærheten av DYRANUT. Hvis man først tar seg fram til BJOREIDALSHYTTA, kan vinterløypa til STIGSTUV følges. Da er det kort vei ned til RIBBOHEI.
 
Hytta har to separate avdelinger. Den ene avdelingen er såkalt gjeteravdeling som om sommeren brukes av en fast gjeter som ligger her og gjeter sau for Lågliberget beitelag. Når gjeteren ikke er her kan andre bruke denne delen av hytta. Den har 2 sengeplasser i tillegg til en benk. Denne delen er svært lett å fyre opp.
 
Den andre delen av hytta betegnes gjerne som allmenningsdelen og er noe større. Der finner du 2 separate soverom med køyesenger. I tillegg er det en hems med plass til 3 personer og 2 egnede benker i stua. Altså til sammen 9 greie sengeplasser. Hytta har solcelleanlegg og til og med leselys over 2 av sengene. Dette er å regne for luksus her inne. Inne i hytta finner du også egen bod med ved og do. Men vær klar over at veden ofte mellomlagres ute ved vestveggen.
Låst, kodeboks.